Bel ons op 085 3030 897 of mail naar info@deejay-agency.nl

OVER ONS

Aangenaam!

DEEJAY AGENCY is een gepassioneerd entertainmentbureau.

Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Er zijn tegenwoordig veel DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker die ene DJ, live muzikant of DJ act net zo goed is als in zijn of haar promotie video?

Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring, ons grote netwerk in de entertainmentbranche én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten en leveranciers, ben jij ervan verzekerd dat je feest vlekkeloos verloopt!

Ruben Bandstra
Jeff van Raamsdonk

Even voorstellen

De enthousiaste en ervaren mannen achter DEEJAY AGENCY (en Entertainment Agency) zijn Ruben Bandstra (boven) & Jeff van Raamsdonk (links).

Ruben is van origine drummer en speelt in coverbands als Soulbeach, The Wallpapers en Tenue the Ville. Door zijn ruim 20 jaar ervaring in de entertainmentwereld kent hij de markt als geen ander en heeft hij een omvangrijk netwerk van artiesten opgebouwd.

Jeff kan amper 2 akkoorden op gitaar spelen, maar is achter de schermen zo’n 15 jaar actief als boeker in entertainmentbranche. Daarnaast is hij ook actief als artist- en eventmanager. Met zijn passie voor muziek en kennis voor kwaliteit weet hij de juiste artiesten met de juiste opdrachtgevers te matchen. 

Dit gouden duo hecht veel waarde aan langdurige samenwerkingen met klanten, muzikanten en leveranciers. Zij nemen de tijd, laten niks aan het toeval over en werken altijd op een persoonlijke manier met oog voor detail.

Trots op onze referenties

F Streefland
F Streefland
2022-11-07
De band BASSTA was Fantastisch!! Dankzij de veelzijdigheid in het genre en de waanzinnige zang van Laura en Mark werd ons feest omgetoverd tot een TOP feest! Iedereen op het feest was onder de indruk van BASSTA! Ontzettend bedankt voor jullie muzikale inbreng!
Marieke Van Leeuwen
Marieke Van Leeuwen
2022-10-07
For the 40 year anniversary party of our collaboration group we had Soulbeach and DJ Miss Brown playing. They both were giving a fantastic performance and brought a good atmosphere. They knew exactly which music to play for our group. Our guests enjoyed the music, danced and were having a wonderful evening!
Gerda Schouwerwou
Gerda Schouwerwou
2022-10-04
02_09_2022 onze bruiloft! Een geweldig feest dankzij de super Top band Cherry & the sugar studs! Zoek je een band die een succes van je feest maakt? zoek niet verder......boek deze band!!!!!!! Wat een heerlijke mensen en wat een geluid, van een klein meisje van 7 tot mijn moeder van 83.....ze krijgen ze aan het dansen:) dank jullie wel voor deze liefdevolle herinnering!
Frank de Winter
Frank de Winter
2022-10-04
Uitstekende service en de artiesten zijn top. Ingehuurd voor bedrijfsfeestje en het was een topavondje. Aanrader en goede service. De All Stars zijn ook echt de sterren van de avond en zorgen ervoor dat het publiek met de voetjes van de vloer gaat. Leuke gasten, super zangeres(sen) en de saxo intermezzo’s van Maureen maken het feest compleet. Simpelweg Jeff en Ruben inschakelen en de rest regelt zich wel. Dank allen voor een mooie muzikale aankleding!
Sonja Steentjes
Sonja Steentjes
2022-09-22
Bedankt Ruben & Jeff voor jullie TOP organisatie/voorbereidingen voor ons feest van afgelopen vrijdag. DJ Johnny G paste perfect bij alles wat wij wilden, voelde het publiek goed aan en speelde goed in op een onverwachts optreden van onze meiden. Kortom een ervaren, professionele TOPPER 👌die ons én onze gasten een onvergetelijke SUPERRRR TOP AVOND heeft bezorgd waar we nog lang op terugkijken, een aanrader! DJ JOHNNY G BEDANKT namens ons allemaal!
Kim Bax
Kim Bax
2022-09-09
We willen jullie en uiteraard de band lekker weer en dj Michiel onwijs bedanken voor de onvergetelijke avond! Het was in alle opzichten perfect. Het feest was vanaf begin tot eind echt continue ‘aan’ waar we ook op hadden gehoopt. Grote complimenten aan Lekker Weer die het vuurtje goed opgestookt kregen, wat een energie ! DJ Michiel maakte het helemaal af en voelde de avond perfect aan. Top gedraaid ; zelden zo’n feest meegemaakt ! Nogmaals super bedankt voor het muzikale feest die onze bruiloft helemaal afgemaakt heeft !
Christiaan Bakker
Christiaan Bakker
2022-08-22
SoulBeach heeft ons feest tijdens onze bruiloft gemaakt van begin tot het eind! Ik heb denk ik wel 50 complimenten gehad van onze gasten. Ze voelden precies aan wat er nodig was om in de zaal een feestje te maken, van rock tot dance, van nederlandstalig naar pop. De dansvloer heeft, ondanks de hoge temperaturen, de hele avond vol gestaan. Twijfel je over het boeken? niet doen! SoulBeach maakt er een geweldig feest van!! 10/10!
Rick Martens
Rick Martens
2022-06-21
Hallo Ruben, Tennis Vereniging Steenbergen heeft afgelopen zaterdag haar 50 jarige jubileumfeest groots kunnen vieren, en dit allemaal dankzij jullie medewerking, de keuze om coverband Bassta voor deze avond te laten optreden was fantastisch! Mede en dankzij hun spetterend optreden, gaat deze avond voor ons als Goud in de boeken! Iedereen nogmaals hartelijk dank
Chris Pielkenrood
Chris Pielkenrood
2022-05-30
Enorm blij met het optreden van Bassta tijdens onze bruiloft. Geweldige geluid, geweldige show en wat een gangmakers. Precies zoals wij dit voor ogen hadden. Ook hele fijne communicatie over hoe we het allemaal wilden hebben. Aanrader!
Edward Zoutewelle
Edward Zoutewelle
2022-05-15
Niet verder zoeken, deze band is geweldig! Wat een geluid en wat een artiesten. Een mega goede show, geweldige liedjes die elkaar in razend tempo afwisselen. De band die een erg hoog niveau neerzet en de zaal snel omtovert tot één grote feestende massa! De zanger en zangeres van de band zijn werkelijk waar van enorme hoge klasse! Deze vind je nergens. Kortom wij hebben genoten van een geweldige show van The Rich and Famous. In de aanloop naar het feest zijn we geweldig bijgestaan door Ruben van Entertainment Agency. De artiestenmanager die ons elke keer tot de dag zelf enorm goed geïnformeerd en geholpen heeft. Door de coronabeperkingen hebben we een aantal keer de datum moeten verzetten. Ruben zorgde voor een super fijne en menselijke samenwerking om zo te blijven zoeken met elkaar naar het allerbeste. Het was super fijn om zo te mogen samenwerken.

Deze reviews zijn afkomstig van Entertainment Agency – waar DEEJAY AGENCY onderdeel van is.